Novo 2021

19. 1. 2021
Prav vsem, ki sodelujete z nami, želimo eno "boljše kot 2020" leto!

Verjamemo, da ste utrujeni od vsega prilagajanja in iskanja novih rešitev. Da je težko delati v razmerah s toliko neznankami. Da je vmes jenjalo veselje do dela. Pa vendar … iz vaših odzivov vemo, da večina komaj čaka nove normalizacije in nadaljevanja mednarodnega sodelovanja. Na nenavaden način nas te zapletene razmere povezujejo, saj smo se v njih znašli vsi, res vsi.

Na naših socialnih omrežjih smo decembra že objavili novico, da je bil program Erasmus+ za obdobje 2021-2027 potrjen, ni pa še na voljo dokumentacije. Razpis in pripadajoča razpisna dokumentacija za prvo leto programa je v zadnji fazi priprave, vendar vam konkretnih odgovorov (npr. kdaj bo prvi rok prijave) še ne moremo dati. Gotovo to ne bo pred marcem, verjetno šele aprila.

Prihodnost sodelovanja v Erasmus+ z Združenim kraljestvom ne bo taka kot smo je vajeni, kljub vsemu pa se že odobrene aktivnosti lahko izvedejo kot načrtovano in so tudi upravičene do vseh stroškov, v skladu s pogoji, ki so veljali ob odobritvi. 👍 🇬🇧

Vabimo vas, da spremljate na Facebook profil in se naročite na naše mesečne e-novičke, da boste ažurno obveščeni o vsem glede programa. Ta trenutek zaključujemo tako dodatni razpis KA2 iz lanske jeseni kakor tudi razpis za Erasmus akreditacijo. Rezultati bodo objavljeni predvidoma v prvi polovici februarja 2021.

Torej – vse lepo in pogumno v 2021!

Erasmus+ ekipa